Σε μέρη εξωτικά...

Σκηνή 1:
Αεροπορική εταιρία με εξωτικό όνομα, αεροσυνοδοί με παραδοσιακές στολές, πασουμάκια, έντονο βάψιμο και χαμόγελα, και διάλογοι όπως "45G please! Oh, thank you". Μετά ακολουθούν ώρες πολλές εκεί ψηλά πάνω από τα σύννεφα, προσωπική οθόνη με ταινίες και παιχίδια, και οι κοπέλες με τα χαμόγελα να σε στουμπώνουν με φαγητά όλη την ώρα. Εδώ θα ταίριαζε ο τίτλος "Πως μπορείς να πάρεις 2 κιλά σε 12 ώρες".

Σκηνή 2:
Πόσο μεγάλο αεροδρόμιο! Αίθουσες τεράστιες, χαλιά υπερπαραγωγή, συντριβάνια, αγάλματα και ... "Τι ησυχία είναι αυτη? Μα που πήγε όλος ο κόσμος?". Μήπως τελικά είναι εκκλησία και έχω μπερδέψει τις έννοιες?

Σκηνή 3:
Και πού είπαμε πως πήγε το οξυγόνο? Βαθειές ανάσες, δεν είναι τίποτα, ανέπνευσε βαθειά και θα το εντωπίσεις το οξυγόνο. Χμ, το τροπικό κλίμα είναι δύσκολη περίπτωση...

Σκηνή 4:
Ουάου! Ξενοδοχείο με 30 ορόφους και δωμάτιο στον 21ο! Θέα που σου κόβει την ανάσα με το φως της ημέρας, και τη νύχτα ουρανοξύστες και φώτα παντού και εγώ σαν πεταλουδίτσα με τη φάτσα κολλημενη στο τζάμι. Τελικά το αποφάσισα: θέλω loft και το θέλω τώρα! Κανένας πλούσιος και διαθέσιμος γαμπρός παρακαλώ???

Σκηνή 5:
Παραδισιακό κινέζικο εστιατόριο, τραπέζια γεμάτα με δεκάδες ντόπιους, φαγητά που δεν έχουμε καμιά ελπίδα να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται (το τι έχουμε φάει είναι μια ιστορία από μόνο του) και chop-sticks. Μα πώς να φάει κανείς με αυτές τις οδοντοφλυφίδες? Γέμισα λεκέδες το τραπέζι (καλά αυτό δε με νοιάζει), την μπλούζα μου (θα πάρω καινούρια κινέζικη τλία ευλώ) και τον διπλανό (sorry παλικάρι, αλλά είμαι καινούρια στο άθλημα).

Comments

  1. Φρι μου, προσφέρομαι να σου βρω γαμβρό ικανό να διαθέσει την παροχή υπηρεσιών εν λόφτιον εις τον 21ον όροφον, γιατί δεν πολυεγκρίνω τους συνταξιδιώτες σου.Επίσης μου άρεσε που έμαθες ότι το ρο δεν υπάρχει αλλά αντικαθίσταται από το λο.

    Και επειδή το ιντερνέτς μας φέρνει πιο κοντά και πσσσ τί σου κάνει η τεχνολογία, θέλω μια χάρη.Η μάνα μου έχει μια ηλίθια συνήθεια/χόμπυ/εμμηνοπαυσική εμμονή να συλλέγει μαγνητάκια από όπου ταξιδεύει, για να τα απιθώνει πάνω στο ψυγείο.

    Οπότε σου κάνω ον λάϊ παραγγελιά για μαγνητάκι αν και γνωρίζω ότι θα υποχρεωθώ βαθύτατα και εις τους αιώνας των αιώνων (όπως και παλαιότερα για 10 αφρό)...

    Φιλιά πολλά από τους 15 βαθμούς (δεν κάνω πλάκα)

    ReplyDelete
  2. Βρε τι μας λες? Έχεις τέτοιες γνωριμίες που μπορούν να μου παρέχουν loft??? Τώρα που το σκέφτομαι χαίρομαι που σε γνώρισα :Ρ

    Ένα μαγνητάκι λοιπόν στο παιδί με τις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και τη συλλέκτρια μάνα...

    p.s. Καλέ μην κακολογείς τουσ συνταξιδιώτες μου! Άσε και εξαιτίας τους έχω τη θέα από τον 21ο όροφο και θα έχεις εσύ τα μαγνητάκια σου ;)

    ReplyDelete
  3. Καλε Φρι, που ησουν?!?!?!? Ολο αυτο μου θυμιζει Μπαλι, που ετυχε να παω καποια στιγμη... Και νοσταλγησα αυτα τα υπερατλαντικα... Εγω θα την κανω ως την Κερκυρα την Παρασκευη, 10 ωρες ταξιδι, αλλα τι να πεις.... Δεν παραπονιεμαι!!!!

    ReplyDelete
  4. Asta Rodopsaraki kai me exei faei h 3enitia kai ta ta3idia: apo Sigapore 3ekinhsa, sto Sydney kai sto Melbourne eftase h xarh moy!

    Ante se 2 meres kai meta apo 24 (peripoy :S) wres pthshs 8a eimai kai pali pisw...

    Bebaia akoyw kai esena poy xreiazesai 10 gia na pas ws thn Kerkyra poy einai dipla kai kapws parhgoriemai :)

    p.s. Sorry gia ta greekenglish, alla tetoies wres tetoia logia :)

    p.s.2 Eyxomai na peraseis poly poly omorfa stis diakopes soy!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Νέο ξεκίνημα σε νέους τόπους

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά

Κάνε Διάλεξη και θα δεις!