Ωραία μου κυρία

Είναι περίεργο να περιφέρεται μια γυναίκα σε χώρους ανδροκρατούμενους... Περίεργα ωραίο ή περίεργα άσχημο? Δεν έχω καταλήξει, αλλά νομίζω πως κλίνω προς την ωραία εκδοχή του πράγματος ;)

Και για να γίνω πιο κατανοητή, μιλάω για εκείνες τις γυναίκες που κάτι δουλεύει 'αλλιώς' στα γονίδια τους (ή στη μοίρα τους?) και παίζουν μπάλα αντί για λαστιχάκι στο δημοτικό, έχουν παρέες σχεδόν αποκλειστικά με αγόρια, νομίζουν πως το τζήν παντελόνι είναι το μόνο ένδυμα του πλανήτη και αναρωτιούνται πού στο καλό οι υπόλοιπες γυναίκες βρίσκουν και αγοράζουν φούστες, αργούν να ανακαλύψουν το κραγιόν και μάλλον μαθαίνουν τυχαία τι σημαίνει eye-liner... Μερικές μάλλιστα απο αυτές, δεν τους φτάνει που ψάχνουν σε γυναικεία περιοδικά να βρουν κάτι χρήσιμο και ποτέ δεν καταφέρνουν να το ανακαλύψουν, αλλά τσουπ και προσγειώνονται σε επαγγέλματα ανδροκρατούμενα! Σε εκείνες τις σχολές ντε, που είναι 80 αγόρια φοιτητές και 5 κοπέλες φοιτήτριες!

Κολακευμένη η νέα που τόσοι άντρες κάνουν ουρά πίσω της (πρακτικά αντιστοιχούν 16 νεόι για κάθε 1 νέα),

- no matter που φοράει τζην αποκλειστικά και βλέπει μπάλα και post-game σχόλια απαραιτήτως, αποφασίζει πως έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας στους άντρες και δεν έχει ιδέα πως έχει χάσει τη γυναικεία φύση της. Κάνει σχέση με τον καλύτερο από τους 16 νέους, πανε μαζί για μπάλα στο γήπεδο και άμα τύχει σχολιάζουν και τις τύπισσες που έχουν ντυθεί κάπως και ψάχνονται το βράδυ στο μπαρ. Καλά το θεματάκι με τη γυναικεία πλευρά της έρχεται και απογίνεται! Πώς να το κάνουμε δηλαδή? Αφού ένα memory stick, ένα manual και ένα πενσάκι μέσα στην τσάντα είναι πιο χρήσιμα από την πούδρα! Ψέματα να πούμε δηλαδή???

- ξάφνου ελευθερώνει όλη της τη γυναικεία υπόσταση, ανακαλύπτει επιτέλους εκείνα τα μαγαζιά με τις φούστες, βάζει και ένα eye-liner βρε παιδί μου και να πάνε στο καλό τα πενσάκια! Βέβαια μετά ακούγονται διάφορα υπονοούμενα για τον τρόπο που καταφέρνει να περάσει τα μαθήματα...

Αυτές οι νέες αργά ή γρήγορα (ή και πιο αργά μερικές φορές ;)) μεγαλώνουν και γίνονται επαγγελματίες και όπως είναι φυσικό πάλι σε χώρους γεμάτους από άντρες περιφέρονται:
- Καινούρια?
- Ναι, μόλις εχθές έπιασα δουλειά.
- Στη γραμματεία?
- Όχι στο εργαστήριο...
- Τι λες? Σοβαρά? Να σε ξεναγήσω στους χώρους όποτε έχεις χρόνο...

Άτσα ο παλιός!
Το τσίμπησε το κοριτσάκι και είναι και κομμάτι καλό ;)
Χαμογελάει το 'κοριτσάκι΄....
Το ξέρει πως πάλι θα της πάρει λίγο καιρό μέχρι να τους πείσει πως όλο και κάτι παραπάνω εκτός από ξεσκόνισμα μπορεί να κάνει στο εργαστήριο...

Comments

  1. Χεχε ως ενα σημειο μου θυμιζεις εμενα... Στο θεμα του τζιν ειδικα... Μπαλα παλι καλα δεν επαιζα ποτε.. Το τεννις μετραει?!

    Δεν καταλαβαινω το ακριβες συμπερασμα βεβαια, αλλα στις σχολες που περιφερομαι ειδικα στις Πολυτεχνικες το φαινομενο που περιγραφεις, παρατηρειται και μαλιστα στις δυο ακραιες μορφες του! Η να ναι οι κοπελες πολυ ΓΥΝΑΙΚΕΣ η να μην ειναι καθολου!..

    Ειμαι της αποψης οτι το μετρο ειναι το παν.. Εχω αποφασισει να μη βαφομαι επειδη χαλαω το δερμα μου και ποτε δεν κουβαλαγα πουδρα.. :) Κουβαλαω τετραδιο και στυλο... και οταν ειναι να βγω καπου πιο καλα, η οταν το εχω αναγκη λιγο κραγιον και λιγη μασκαρα νομιζω ειναι αρκετα :)

    Η γυναικα δεν φαινεται στην εμφανιση τοσο, οσο στην θυληκοτητα που αποπνεει μερικες φορες..

    Ουφ πολλα εγραψα!!! Χεχε,
    καλο βραδακι :)

    ReplyDelete
  2. Καλησπέρα ροδοψαράκι :)

    Δεν υπάρχει ακριβές συμπέρασμα, μόνο τα πράγματα όπως τα αντιλαμβάνομαι από προσωπική σκοπιά... Μάλλον είναι που μόλις έπιασα καινούρια δουλειά ;)

    Πάντως ναι, το μέτρο είναι το παν! Και για να ξέρεις, ακολουθώ τα βήματα σου όσο αφορά στο τετράδιο και τη μασκαρα :)
    Έχουμε επενδύσει και σε άλλες χάρες εκτός από την εξωτερική εμφάνιση παιδί μου!

    p.s. Sorry για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά είχα γάμους και πανυγήρια το σκ οπότε ήμουν αλλού...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Νέο ξεκίνημα σε νέους τόπους

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά

Κάνε Διάλεξη και θα δεις!