Τώρα εγώ φταίω που δε θέλω άλλη αναζωογόνηση?

Αααααχ αναζωογονητικό που είναι το δροσερό τ' αεράκι! Λάμπει η επιδερμίδα, καθαρίζει το μυαλό, φρεσκάρεται η σκέψη... Δεν το έχετε νιώσει ποτέ? Να θέλετε να την αφήσετε την ατμόσφαιρα την αποπνικτική, να θέλετε να σας χτυπήσει στο πρόσωπο ο δροσερός αεράς? Και μετά να γίνεστε άλλοι άνθρωποι!

Είμαι πολύ τυχερή! Εντάξει, όλοι που δουλεύουμε και σπουδάζουμε εδώ είμαστε τυχεροί! Εδώ και 2 μέρες είμαστε τόσο τυχεροί! Και αν όλα πάνε καλά μπορεί να κρατήσει παραπάνω η τύχη μας...

Κάθομαι εδώ και δουλεύω και αέρας δροσερός έχει πλημμυρίσει όλο το δωμάτιο. Έλαμψε η επιδερμίδα μου, καθάρισε το μυαλό μου, είναι φρέσκια τώρα πια η σκέψη μου... Είναι τόση η δροσιά! Τα χέρια αποκτούν ένα ελαφρύ γαλάζιο χρώμα, τα νύχια γίνονται μωβ, που άλλωστε είναι και της μόδας, τα πόδια μουδιάζουν σιγά-σιγά, ρίγη περνούν από πάνω εως κάτω στη ραχοκοκαλία μου... Ααααχ τι ωραία δροσιά!

Οι διάδρομοι του πανεπιστημίου είναι τόσο φρέσκοι! Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να πηγαίνουν τροχάδην... Έτσι όλοι σε εγρήγορση, αυτός είναι ο σκοπός του πανεπιστημίου!

Βέβαια, δεν έχω στο μυαλό μου ξεκαθαρίσει αν 5' αρκούν για να σε αναζωογονήσει ο δροσερός αέρας, ή απαιτούνται 5 μέρες... Τι να πω?
Να αγοράσουμε πάντως πετρέλαιο παίζει ή από αύριο να φέρω τη στολή του σκι μαζί?

Comments

  1. xaxaxaxaxxa....
    paidi mou to panepistimio noiazetai gia esas...
    otan tha exei tsitwsei i epidermida, tha euxaristeis gia auto to "euxaristo" dialeimma apo tin apopniktiki, asfiktiki, ... zesti....
    xaxxaxaxaxa....

    ReplyDelete
  2. @katerina

    Αααααα, πες έτσι! Μα κατα βάθος το ήξερα πως είναι για καλό όλο αυτό, τώρα που το επιβεβαιώνεις και εσύ ησύχασα...
    Το κακό είναι ότι η επιδερμίδα τσίτωσε παααααάρα πολύ! Μη μοιάζω στο τέλος και τελείως ψεύτικη σαν τον Ψινάκη!

    ReplyDelete
  3. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου, έλεγε μια παλιά διαφήμιση. Άσχετο θα μου πει κανείς. Η αναζωογόνησα πάντως - πέρα από την πλάκα - είναι σημαντική διαδικασία. Γιατί αλλιώς αρχίζουν ζαλάδες και μειωμένη αποδοτικότητα.

    ReplyDelete
  4. Ξέρεις που λένε οτι το γερμανικό αλάτι δεν "πιάνει"; Ε, έτσι κι εμάς τις τελευταίες μέρες η θέρμανση δεν "πιάνει"!
    Συμπονώ!!

    ReplyDelete
  5. Ζηλεύω.... Θέλω κι εγώ αλλά φοβάμαι μην πάρουν πολύ αέρα τα μυαλά μου κι όχι εγώ!!!

    ReplyDelete
  6. @kitsomitsos
    Εγώ να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά έλα και εσύ να κάτσεις σε ένα γραφείο χωρίς θέρμανση και θα διαπιστώσεις πως τις ζαλάδες και τη μειωμένη αποδοτικότητα δε θα μπορέσεις να τα αποφύγεις τελικά! :)

    @Κατερίνα
    Προφανώς επειδή κάνει πολύ κρύο και όχι επειδή σας τελείωσε το πετρέλαιο! Αυτό που μας σώζει εμάς είναι πως έχει γλυκάνει ο καιρός αυτές τις μέρες. Ελπίζω να λυθεί το θέμα όμως σύντομα γιατι η Πετρούλα προέβλεψε κακοκαιρία να έρχεται... Μπρρρ!

    @Gi Gaga Kouni Beli
    Να αλλάξουμε, να αλλάξουμε! Πού είπαμε πως δουλέυεις? Και πότε μπορώ να πιάσω δουλειά? :D

    ReplyDelete
  7. Ένα δροσερό αεράκι.. Υπέροχη αίσθηση, κάθε στιγμή, ότι καιρό και να έχει έξω.. Πολύ περιγραφική σε βρίσκω!! Γαλάζια χέρια, μωβ νύχια...!! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι.. Συμφωνώ απόλυτα πάντως στο ότι σου καθαρίζει τις σκέψεις.. Πλάκα πλάκα, θα μου άρεσε να ανοίξω το παράθυρο πίσω μου τώρα..!! Δυστυχώς, δεν είμαι μόνος στο γραφείο!!

    ReplyDelete
  8. @Γιώργος Τ.
    Υπέροχη αίσθηση κάθε στιγμή, αρκεί να μην κρατάει πολύ:) Εδώ κλείσαμε αισίως μια εβδομάδα με 'δροσιά'! Για αυτό δεν το είχες σκεφτεί ποτέ έτσι...

    Καλώς μας ήρθες :)

    ReplyDelete
  9. βαλε την νεα γουνα
    παιχτο κηφισια και ετσι

    ReplyDelete
  10. @skouliki
    χαχα
    Εντάξει skoulikάκι το σώσαμε! Μετά από μία ολόκληρη εβδομάδα, και αφού περάσαμε με επιτυχία αυτή τη δοκιμασία, βάλαμε επιτέλους πετρέλαιο! Πάμε για άλλα τώρα ;)

    ReplyDelete
  11. Όλα είναι σχετικά και θα στο εξηγήσω με ένα βιωματικό παράδειγμα.Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι με το κοντομάνικο και ο αγαπητικός σου στο κρεβάτι με 2 κουβέρτες.
    Everything is a state of mind.

    PS.Και κάτι πάει στραβά με τις αντοχές του αγαπητικού σου.

    ReplyDelete
  12. @BioLogos
    Εσύ δηλαδή πόσες μέρες μπορείς να μείνεις χωρίς θέρμανση στη μέση του χειμώνα και να πιστεύεις ακόμα πως είναι 'state of mind' το κρύο που νιώθεις? :Ρ

    p.s. Μπα, μάλλον είναι πιο παραπονιάρης από αυτό που έχεις συνηθίσει;)

    ReplyDelete
  13. sfaliares teleis mori gia na anazogoniteis esy!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Νέο ξεκίνημα σε νέους τόπους

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά

Κάνε Διάλεξη και θα δεις!