Αγροτουριστική προσφορά

Μια καταπληκτική αγροτουριστική εμπειρία στο Korinthiakos Agros!
Προνομιακές τιμές για λίγες μόνο μέρες!
Με διαμονή στο μοναδικό Villa Cotetsi...


Οι επισκέπτες του Korinthiakos Agros θα βρουν έναν ιδανικό προορισμό που περιλαμβάνει την φιλοξενία στο μοναδικό Villa Cotetsi, μεγάλη γκάμα γαστρονομικών επιλογών, όπως ντόπια αρνιά από φάρμες της περιοχής στο Kir-Thanasis Restaurant and Bar, το steak house της Thias-Elenis (ξεχωρίζει το κοτίσιο φιλέτο από ζώα που εκτρέφονται σε ένα κοντινό λιβάδι με δυόσμο), θεραπείες αναζωογόνησης και ευέξιας σε ντόπιους αγρούς, καθώς και το μπάνιο με λάστιχο σε παραδοσιακή αυλή.

Επίσης, θα έχουν την υποχρέωση να βιώσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση και την Ιστορία της Κορινθίας, μέσω του προγράμματος "Αυθεντική Κορινθία". Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φυσικές δραστηριότητες, όπως συμμετοχή στην συγκομιδή ελιάς με στρώσιμο ελιόπανου, χτένισμα κλάρας, σάκιασμα ελιάς, μεταφορά σακιών στο λιοτρίβι, κτλ. Στην τιμή περιλαμβάνεται ολιγόλεπτο διάλειμμα για πικ-νικ με μυρωδάτο ελληνικό παραδοσιακό καφέ και μουστοκούλουρα από ντόπιο φούρνο!

Ακόμα στην ίδια λογική εξερεύνησης, προσφέρονται και φιλοσοφικοί περίπατοι (μια ομολογουμένως πρωτοποριακή δραστηριότητα) με οδηγό έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, για όσους απολαμβάνουν εξίσου την φυσική δραστηριότητα με τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους.

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, η Korinthiakos Agros προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δημιουργικών δραστηριοτήτων. Για παράδειγμα, τα παιδιά μπορούν να μαζεύουν χόρτα, να τρώνε μανταρίνια απευθείας από το δέντρο, ή και να φτιάχνουν σφεντόνες.

Τέλος, για τη διαμονή τους οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους τα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του Villa Cotetsi, με πλήρες πρωινό.

(Για περισσότερες πληροφορίες, http://xamogelakia.blogspot.com)


υ.γ. Κάθε χρόνο τον πόνο μου εγώ...
υ.γ. Αλλά τι να κάνω; Μετά από ένα "αγροτουριστικό" 2/ήμερο ψάχνω απελπισμένα για βοήθεια...
υ.γ.2 Κι όμως αυτή η προσφορά (ή παραλλαγή της) υπάρχει! Η αυθεντική διαφήμιση βρίσκεται εδώ http://en.aegeanair.com/all-about-us/blue-magazine/e-book/, σελ 32-33.

Comments

  1. είμαι μέσα! πες που κ ποτε κ ερχομαι για ελιες!!!πάντως χωρίς πλάκα, είμαι μέσα.. το μέηλ μου το χεις! μόνο που θα προτιμήσω να μη κάνω μπάνιο με το λάστιχο, λέει μόνο το καλοκαίρι :Ρ

    ReplyDelete
  2. Ε αφού το διαφημίζει και το μπλου ΤΕΛΟΣ. Σε αγαπάω.

    ReplyDelete
  3. σε χωσαν και εσενα στο μαζεμα της ελιας εεε? :P

    ReplyDelete
  4. Κυρία,Κυρία!
    Μπορώ να κάνω εγγραφή μόνο για τις παιδικές δραστηριότητες και κατά προτίμηση στην κατασκευή της σφεντόνας,καθότι μπορεί να μπερδεύω τα πασχαλινά με τα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, είμαι όμως αστροπελέκι στην σφεντόνα;
    Μάρτυς μου η......σφεντόνα!

    ReplyDelete
  5. @maria
    Μιας και εκδηλώσατε τόσο θερμό ενδιαφέρον θα σκεφτούμε να σας αφήσουμε την προσφορά σε τιμή κόστους...
    Εκ της διεύθυνσης

    υ.γ. Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά καλό μας κορίτσι:) Αν θέλεις να συμμετέχεις για την εμπειρία χαρά μας να σε ειδοποιήσουμε, από Γεννάρη η επόμενη εξόρμηση. Και φυσικά όσα μανταρίνια καταφέρεις να μαζέψεις δικά σου ;)

    ReplyDelete
  6. @astakoulis
    Καλέ κι εγώ σε αγαπάω! Μουτσ!!!

    υ.γ. Πες στα αφεντικά, αυτή η διαφήμιση στο blue τρομερή έμπνευση!

    ReplyDelete
  7. @Anonymous
    Κι εσένα, ε; Θες να κάνουμε παρέα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας;
    Εγώ πάντως χώνομαι μόνη μου, έχω προβλήματα συνείδησης κι ακόμα δεν έχω βρει το χάπι ;)

    ReplyDelete
  8. @xristin
    Δεν ξέρω αν προβλέπεται τιμή μόνο για τις παιδικές δραστηριότητες, νομίζω πρέπει να πάρεις (και να πληρώσεις) όλη την προσφορά. Θα ρωτήσω πάντως το αφεντικό :Ρ

    ReplyDelete
  9. ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ετοιμάζομαι για το Γενάρη λοιπόν!!! γιούπιιιιιιι!!!!!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Νέο ξεκίνημα σε νέους τόπους

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά

Κάνε Διάλεξη και θα δεις!