Μια πινακίδα (αυτοκινήτου) σταρ!

Και ξάφνου εμφανίστηκε εκείνη για να ταράξει το ήρεμο πρωινό όλων μας: λυγερόκορμη, αγέρωχη, με ύφος μπλαζέ... Πόζαρε μπροστά στον επαγγελματία φωτογράφο, έκανε παιχίδι με το φακό και το βλέμμα της (κρύο σχεδόν) μαρτυρούσε πως σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο...
Ναι, ήταν μια πινακίδα σταρ!

Με πόση έκλπηξη κοιτάγαμε όλοι το πρωί στο δημαρχείο της πόλης έναν τύπο να παραλαμβάνει την ολοκαίνουρια πινακίδα του για το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό του! Φορύσε τα καλά του (άσπρο παντελόνι, ροζ πουκάμισο και ασορτί παπούτσι), είχε φτιάξει το μαλλί, και συνοδευόταν από νεαρό με κάμερα-γκουμούτσα και σάκο γεμάτο από αξεσουάρ για την κάμερα-γκουμούτσα. Η υπάλληλος (πατημένα τα 45) υπέγραψε τα χαρτιά και έδωσε στον τύπο την πινακίδα. Όμως όχι, δεν μπορούσε να είναι τόσο απλό! Δε μπορούσε να είναι τόσο απλό όταν έχεις στα χέρια σου μια ΤΕΤΟΙΑ πινακίδα! Ο τύπος κοίταξε τριγύρω και εντόπισε την υπάλληλο 22 χρονών. Μόνο τέτοια δροσερά χέρια θα μπορούσαν να κρατάνε την πινακίδα καθώς θα ποζάρει μπροστά στο φακό του επαγγελματία φωτογράφου! Και μετά άρχισαν όλα: η υπάλληλος 22 χρονών να κρατάει την πινακίδα, ο φωτογράφος να κρατάει την κάμερα-γκουμούτσα και τα φλας να αστράφτουν!
Και να η πινακίδα ανφας, και να η πινακίδα προφίλ, και να η πινακίδα με χαμηλωμένο το πρόσωπο για να μη γυαλίζει στο φακό, και να η πινακίδα να περνάει από τα χέρια της υπαλλήλου 22 χρονών στον τύπο με το ρόζ πουκάμισο και το ασορτί παπούτσι...

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσα να ζήσω τέτοιο glamorous σκηνικό! Δεν είναι αυτός λόγος για χαμόγελα? ;)

Comments

  1. Θα σου κάνω μία προβοκατόρικη ερώτηση...Θα μπορούσε να κάνει σεξ με την πινακίδα?Μπορεί όλο αυτό το σκηνικό να ήταν το προοίμιο μιας νέας ερωτικής σχέσης ανάμεσα στον κύριο και την πινακίδα...

    Είναι τρελοί αυτοί οι Ευρωπαίοι και απορώ πώς επιβιώνουμε εμείς...μάλλον σαν ημίτρελοι.

    Την καλησπέρα μου από ένα επίσης ημίτρελο,πολυεθνικό και χτυπημένο από την σπαρίλα εργαστήριο.

    ReplyDelete
  2. Ανάμεσα στον κύριο και την πινακίδα ή ανάμεσα στον κύριο και την υπάλληλο ετών 22? Ίσως ο νέος τρόπος για να φλερτάρει κάποιος... Τουλάχιστον αυτό, αν και περίεργο, θα ήταν πιο υγιές!

    Τι να πω? Μου έκανε τοοοοόση εντύπωση το σκηνικό!

    Και την δική μου καλησπέρα :)

    ReplyDelete
  3. Ούτε με την υπάλληλο, ούτε με την πινακιδα ηθελε να κανει σεξ ο τύπος. Μάλλον ο φωτογράφος ήταν ο στόχος του ... Σε μένα ήταν τουλάχιστον προφανές. Στην Τήλο αδερφές μου, στην Τήλο!

    ReplyDelete
  4. Σ'ευχαριστώ για το comment που άφησες στο blog! Βασικά σ'ευχαριστώ γιατί έτσι ανακάλυψα το δικό σου!Χαμογέλασα με την ιστορία αυτή!

    ReplyDelete
  5. @christos Λες? Εμένα δε μου φάνηκε έτσι! Ο φωτογραφός ήταν μάλλον γνωστός του νεαρού με το ροζ πουκάμισο και το ασορτι παπούτσι... :D

    @lingua franca Χαίρομαι που σε έκανα να χαμογελάσεις! Αυτός δεν είναι άλλωστε ο σκοπός? :)

    ReplyDelete
  6. Χεχεχεχεχεχε.. Και μετα σου λεει οτι δεν ερωτευομαστε τον υλισμο και ολους του τους φιλους... Χμ... Τωρα που παιρνουμε καινουριο αμαξι λες να παω και εγω με επιτελειο? Να φερω και ιερεα να κανει κανενα εξορκισμο στην πινακιδα να μαι σιγουρη? :)

    Καλως σε βρηκα λοιπον!

    ReplyDelete
  7. Χαχαχαχα!
    Επειδή ποτέ δεν ξέρεις ροδοψαράκι μου φέρε έναν παπά εσύ να είσαι σίγουρο και άσε εμάς τους παρατηρητές να κάνουμε τα σχόλια μας ;)

    Καλώς σε βρήκα και εγώ!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Νέο ξεκίνημα σε νέους τόπους

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά

Κάνε Διάλεξη και θα δεις!