7 να' ναι οι μπάλες παγωτό για να σταθώ στα πόδια μου!

Μα τι πράγμα κι αυτό, να σου έχουν φέρει ένα δώρο και να μην βρίσκεις χρόνο να σκίσεις το χαρτί, να σου έχουν δώσει έναν πίνακα και να μην προκάνεις να βάλεις ένα καρφί στον τοίχο! Μα δηλαδή, τις προάλλες δεν λέγαμε πως ο χρόνος διαστέλλεται; Δηλαδή εγώ το διατυμπάνιζα... Μα να κάνω την έρευνα, να προβώ σε δημοσίευση, και μετά να διαψεύδω τον ίδιο μου τον εαυτό; Ποιο είναι το κύρος μου μετά εμένα κύριοι; Κι είμαι και επιστήμονας άνθρωπος. Τστστς και πάλι τς!

Παίρνω ανάσα και συνεχίζω, με απόκαμαν τα παλιόπαιδα και η θλάση μου κι η μέση μου! Εγώ η λυγερόκορμη η γαζέλα κατάντησα να πηγαίνω ωσάν την σκουλικαντέρα, κούτσα κούτσα κι από κέφι ... άντε τώρα μην ανοίξει ο στόμας μου! Τστστς κι ωχ! (όχι μην..., ένας σφάχτης, δεν είναι κάτι σοβαρό)

Παίρνω ανάσα και φέρνω το καρφί. Και το σφυρί.
Για να κρεμάσω το δώρο μου ντε!

Όχι ρε γαμώτο μου, έχει και κάρτα ο πίνακας! Παιδιά, ένα-ένα, εδώ έκανα 10 μέρες να το ξετυλίξω κι άλλες τόσες να το αναρτήσω, όχι να έχω και διάβασμα από πάνω! Τι τις θέλετε τις κάρτες; Μπα!

Παίρνω ανάσα και διαβάζω δυνατά:

Μαζί με το βραβείο, έχεις και τις εξής υποχρεώσεις:
1. Να κάνεις link στους blogers που σου χάρισαν το βραβείο
2. Να αναφέρεις 7 τυχαία πράγματα για τον εαυτό σου
3. Να χαρίσεις το βραβείο σε 10 blogers

What are you talking about? Δεν την πέταγα την κάρτα με το περιτύλιγμα; Δεν τύχαινε να ήμουν αγράμματη η κουρούνα; Βρε παιδιά πάτε καλά; Εγώ ξέρω πως στις κάρτες γράφεις ευχές, δε βάζεις δουλειές! Μπα πανάθεμα το κορμάκι μου που από κυπαρισσένιο κοντεύει να καταντήσει ... άντε να μην πω, την ομορφάδα μου και την αλαβάστρινη επιδερμίδα μου, τι σημαίνει 'υποχρεώσεις'; Να βγάλω τώρα αφρούς από τα αυτιά; Η' καλύτερα καπνούς από το στόμα; Να γίνω παρανάλωμα να ησυχάσω τέλος πάντων!

Την ερευνά μου μέσα την αποτυχημένη, άκου εκεί διαστολές και συστολές και .... άντε τώρα με τους χασο-διδάκτορες! Φτου κακά! Για αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία...

Το δώρο μου το έδωσε η Αθηνά, αξιαγάπητη δε λέω, αλλά Αθηνούλα μας καλή λυπήσου τα μεταξένια μου μαλλιά, κάντο το δώρο αφού το θέλεις, μα να είναι μασέρ την άλλη φορά, σε θερμοπαρακαλώ!

Και τι να πω για εμένα βρε κορίτσι; Τι να πω που η τελειότητα μου αγγίζει τα όρια της υπερβολής (δεν τα ξεπερνάει βέβαια, μην είμαστε κι υπερβολικοί!)

Άντε ας προσπαθήσω επειδή είσαι εσύ...

Εφτά (7) πράγματα για εμένα, αφού τα ήθελες άκου τα:
1. Χρειάζομαι λίγες ώρες ύπνου για να ξεκουραστώ. Και με το που ανοίγω τα μάτια μου είμαι κατευθείαν στο 100% της απόδοσης μου. Αυτά τα 'θέλω πρώτα έναν καφέ για να ανοίξει το μάτι', 'την πρώτη μισή ώρα σέρνομαι' κτλ., καθόλου δεν τα καταλαβαίνω!

2. Μου αρέσει η κίνηση, η ενέργεια. Από όπου κι αν προέρχεται, χορό, περπάτημα, τένις, σκι, χοροπηδητό, ... Για να σου δώσω να καταλάβεις, τώρα με τη θλάση στο πόδι, τα ωραία μου χέρια κοντεύουν να πάθουν εξάρθρωση!

3. Όσο κουρασμένη κι αν είμαι, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσω κάτι πριν να κοιμηθώ. Ας είναι και οι εσώκλειστες οδηγίες του Durex, κάτι!

4. Ακούω (σχεδόν) συνέχεια ραδιόφωνο, ή μάλλον το έχω εκεί στο βάθος να παίζει χαμηλά και που και που πιάνω έναν στίχο, μια μελωδία, μια είδηση και λίγο με ταξιδεύει ή λίγο με επαναφέρει. Ανάλογα με το που 'ήμουν' πριν...

5. Είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Όλα θέλω να τα βλέπω μέσα από ένα ροζ φίλτρο, και να πιστεύω όλους τους ανθρώπους, και να τους σέβομαι, και να μου χαμογελούν. Βρε δεν πα' να υπάρχουν @!$#@%, εγώ πάλι θα τους χαμογελάω! "Ε, καλέ μου κύριε Σαμάρα;" Ε, όχι, είπαμε, όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους!

6. Το χαρακτηριστικό μου είναι τα μαλλιά μου, αχτένιστα, ατίθασα, και αυτόνομα! "Έλα, λέμε, μην ενοχλείτε τον κύριο πίσω μας!"

7. Ο καλός μου και οι φίλοι μου με λένε αξιόπιστη. Βάλε μου μια δουλειά και θα στην κάνω χωρίς δεύτερη κουβέντα, πες μου ένα μυστικό και θα μείνει για πάντα κρυφό, κολόνα η δικιά σου, πώς αλλιώς να στο πω;

Δεν τα είπαμε όλα εδώ, μην γένουμε και ρεζίλι δηλαδής κι έχουμε ένα κούτελο στην κοινωνία! "Έλα βρε τούφα ξεκόλλα, πήγαινε πιο εκεί, τώρα δείχνω το κούτελο!"


Το βραβείο το προωθώ και το δίνω σε όλους σας, περαστικά σας!
Και για να μην με πείτε τεμπέλα, θα αναφέρω και τους εξής συγκεκριμένους (έτσι για να περάσουν ότι τράβηξα, χιχιχι χαιρέκακο):
xristin
tremens
Apos
Μαμά Κουκουβάγια Βέρα
Πτηνό - Πιγκουίνος
Αυτού μεγαλειότης Koueen
maria
Κατερίνα
astakoulis
Nasia

Για να δούμε, θα σας αρέσει τώρα; :-Ρ

Comments

  1. Συγχαρητήρια για το βραβείο! Στο νούμερο 1 συμφωνώ απόλυτα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ :-)
      Να τηλεφωνιόμαστε το πρωί να τα λέμε; Ειδικά κάτι γιορτές κι αργίες που δε βρίσκω άνθρωπο ξύπνιο;

      Delete
  2. και έλεγα ότι ήμουν η μοναδική κακιά στη μπλογκόσφαιρα,αλλά βλέπω κυκλοφορούν κι άλλοι!!!τι σου φταίω κορίτσι μου;
    μου αρέσουν πολύ οι πνευματικές αναζητήσεις σου!(3)....
    θα το παιξω σε όσες μέρες έκανες εσύ συν άλλες τόσες!!!!!
    καλό ΣΚ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα ναι, έτσι είμαστε εμείς οι της ακαδημαϊκής (κοινότητας καλέ!), με πνευματικές ανησυχίες έντονες...
      Τόσες κι άλλες τόσες; Ζήσε Μάη μου δηλαδή, όπως κι αν έχει θα αναμένω :-Ρ
      Καλό Σαββατοκύριακο :-)

      Delete
    2. μόλις θυμήθηκα πως το εχω παιξει ( 7+βραβείο ,τον Αυγουστο!αυτά είναι τα πιο βαθιά μυστικά μου)οπότε θα πάρω το βραβειάκι και ''την κάνω''....

      Delete
    3. Δεν πιστεύω να μου λες ψέματα, έρχομαι να κάνω έλεγχο!!!

      Delete
  3. Εντάξει λοιπόν! Θα στείλω μασέρ!
    Ξέρω και μία από αυτές που κάνουν αυτά τα εναλλακτικά, τα ρέικι πως τα λένε, ούτε και ξέρω, αλλά αυτή ζει στα Χανιά!
    Μάλλον δεν θα μπορεί να έρχεται!
    Ένυγουέη θα δούμε!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωραία, ωραία κράτη την αυτή με τα ρέικι. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά ακούγεται τέλειο για δώρο! Κάπως θα την συντονίσουμε τα καλοκαίρια που πάω για πολύ στο νησί, σύμφωνοι; Και μην κάνεις κανένα αστείο και μου την στείλεις με κάρτα! :-Ρ

      Delete
  4. Μερσί για την πρόσκληση, τα 'χω πει τα 7 πριν από πολύ καιρό :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Περικαλώ! Και πάω να ψάξω να τα βρω... ;-)

      Delete
  5. τς τς τς τς θες να με εκθεσεις κ με δινεις τετοιο κάντρο μπρε?τς τς δεν εχω λογια.. κ ασε τις κουτσομπολες να λενε ε?τς τς.. παλι καλα που προκαμες κ το ανοιξες πριν φτασουν τα χριστουγεννα, αλλιως θα αναρωτιοταν ο δικος σου απο ποιον πηρες το πινακα και θα βαζε το fbi σε εξοδα!
    να θυμασαι να κουνιεσαι στα εδρανα να διαβαζουν οι μαθητες το πινακα, γιατι μ αυτο το μαλλι.. χαχ αχ α χα χαχα :) :)

    φιλάκια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έλα τώρα βάλε κι εσύ το καρφάκι σου και κρέμασε το κάδρο και μην κάνεις τη δύσκολη! :-)
      Όσο για το μαλλί, το πιάνω τους χειμώνες με 20 κοκαλάκια για να χωράω στα κτίρια. Τα καλοκαίρια τ' αφήνω ελεύθερο γιατί κάνουν φωλιές τα τζιτζίκια :-Ρ

      Delete
  6. ωωωωωωω!!!!!ωραία αλλαγή!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ!
      Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει, μέχρι αύριο όμως ελπίζω να το έχω κάνει...

      Delete
  7. Δεν φτάνει που με έβαλες στην λίστα(ευτυχώς όχι του Σίντλερ),με έβαλες και τραπέζι πίστα,δηλαδή πρώτη,πρώτη.
    Εσύ Fri πρέπει να με.....αγαπάς πολύ κορίτσι μου και είπες να μου εκφράσεις την αγάπη σου με αυτόν τον.....γλυκό τρόπο.
    Στο blog μου σίγουρα βρήκες τους 1οοοοοο λόγους που δεν θέλω να βγάλω τα άπλυτα μου στην φόρα.
    Μέχρι να βάλω πλυντήριο να ξεβρομίσει ο τόπος ας το αφήσουμε.
    Thanks βρε που με σκέφτηκες.
    Να είσαι καλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έτσι είναι άμα είσαι έξω καρδιά! Και θα σου κάνω δώρο και 2 πανεράκια γαρούφαλα να γίνει μεγάλος σαματάς!!! :-Ρ

      Καλώς τότε, απασχόλησε μας με άλλα θέματα μέχρι να βάλεις πλυντήριο, αλλά εντωμεταξύ βάλε το ροζ το κάδρο μπας κι αποκτήσεις εκεί επιτέλους μέσα μια αύρα 'αθωότητας' ;-)

      Delete
  8. Α, τι καλά, τι ωραία!!!!!! μ αρέσουν τα βραβεία γιατί είμαι ματαιόδοξος και ωραιοπαθής και όλο θέλω να φορώ το κοστούμι μου ή εναλλακτικά το φράκο και να τα παραλαμβάνω και να συγχαίρω τον εαυτό μου που είμαι αυτός που είμαι!!!

    θα το κρεμάσω σύντομα, αν θα παίξω - επειδή σφενός έχω ξαναπαίξει αρκετά παλία - ούτε που θυμάμαι πότε - και αφετέρου με τη συνέντευξη και τα τοιαύτα έχω πια ξεβρακωθεί, θα το δείξει η στιγμή!!!

    Σ ευχαριστώωωωωωωωωωω

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε αφού είσαι χλιδάτος τύπος, τι να σε κάνουμε;
      Άντε βάλε το φράκο, παρέλαβε το βραβείο, κρέμασε το και άσε τα μυστικά. Που έτσι κι αλλιώς δεν είναι ακριβώς μυστικά ;-)
      Σε φιλώ!

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Νέο ξεκίνημα σε νέους τόπους

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά

Κάνε Διάλεξη και θα δεις!